2007/02/15

palju päevi järjest on selleks, et oleks tavaliselt eriline..

Veebruari viieteiskümnes päev..
Tundub, et siingi maal võib juhtuda nii, et päevad on küll erinevad, kuid siiski omajagu sarnased. Mistõttu ongi täna nii, et juttu ei jätku kauemaks..

Taanis on kõik asjad millekski.. tikud on selleks, et nad otsa saaks.. ühika baar on selleks, et klaasist ukse taga pimedas võtit valesse lukuauku toppida ning siis avastada, et ülejäänud käivad suisa teisest uksest.. baarmännid on selleks, et nad sulle imekiiresti ette vuristaks kõik, mis nendekäest osta saab, hoolimata sellest, et sina alles esmast infot üritad eesti keelde tõlkida..õlu on selleks, et seda juua.. mündid selleks, et neid mitu korda erinevatesse hunnikutesse lugeda ja siis üks kuhjadest Priiduga tööle saata.. tüdrukud on selleks, et Priit saaks neid piiluda.. jutud on selleks, et neid rääkida.. piljard on selleks, et keegi teine seda kogu aeg mängiks.. vihm selleks, et ta külmalt ja märjalt taevast alla sajaks.. põlevad laternad on selleks, et neid kokku lugeda.. suitsutoss on selleks, et kõik riided pärast halvasti haiseks.. vannitoapõrand selleks, et saaks palju pritsida ning pärast susse kuivatada.. öö on selleks, et und oodata.. hommikud selleks, et une lahkumist tagant kiirustada.. jalgrattasadulad vihmakogumiseks.. võileivakarbid meevedeliku kogumiseks.. kollased kolmnurgad põrandal hoiatuseks, et liftiuksega pihta ei saaks (neile, kes seda salakeelt lugeda mõistavad..).. patsiendid vaatamiseks ja tudengite naerutamiseks.. füsioterapeudid kuulamiseks.. eesti keel kiiresti rääkimiseks..toonus Kadri peal hindamiseks.. kargud ja rulaatorid ja kitsed selleks, et saaks pärast lõunat mööda saali kimada või treppidel ringi hüpata leiutades/meelde tuletades õigeid liikumismustreid.. ümbrikus taaniraha selleks, et saaksime rattaga ennast oimetuks sõita (siiski õnnelikud, et vähemalt lähemas tulevikus ei pea veel päris kõiki hambaid varna panema.. siinkohal kõige siiramad tänud kõigile tänu kellele mainitud mänguvarandus meieni jõudis).. õli ja elektripliit on toa tossuga täitmiseks.. postkastid selleks, et neid üle päeva vaatamas käia ning tühjuses elava kajaga juttu ajada.. külmkapp tundub ka samaks otstarbeks olevat, lihtsalt tihedamini külastatav(;.. Priit on selleks, et keegi kogu aeg vaidleks ning valel ajal naerma ajaks, ennast trennis valusaks rabeleks, süüa teeks, päeva teise poole silmagi pilgutamata maha magaks.. küsimused on äraunustamiseks.. tühi jutt puhumiseks.. lauad on selleks, et neid saaks segi ajada ning soesoojemmängu mängida endaga..
kõik asjad on siin millekski.. kõik. iga päev.

vigurid on kõigi asjade jaoks.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuna ma olen ainus blogikommija Kadri kõrval, siis katsun endast parimat anda. Kolm tähelepanekut:
1) kui õlut piisavalt palju mekkida, võib piljardit lisaks vaatamisele ka proovida (kui mind ei usu, küsi Siiri käest)
2) õli ja elektripliidi kombinatsiooni õli-osale parajas koguses vett lisades saab lisaks tossule vinge leegi ka (küsi Mari käest, tema oskab)
3) tühja postkasti pärast pean tõesti vabandama. Minu viga. Ma nii kangesti tahan kõigepealt oma hiigelpika farma referaadi valmis saada. Siis ma kirjutan sulle. Ja pärast seda teen farma poole lühemaks. Ausõna.

Head ööd!
Ja siinkohal üleskutse: kõigi maade Kadri-blogi-lugejad, kommenteerige!

kadri ütles ...

(:
Sinu lohutuseks, kallis Marju, võin öelda, et sinna postkasti peaks paar olulist asja veel kohale jõudma.. nii et kogu vastutus kaja üksinduse eest ei lasu Sinul..

Tore, et Sa mu blogikommimist propageerid. hih. (:

Anonüümne ütles ...

Selle õlle joomise ja piljardimängu koha pealt olen igati nõus. mida rohkem õlut seda lihtsam mäng on ja seda kitsamad need augad ka tunduvad.
eh saigi vist üle pika aja liialt palju lobisetud - jätaks järgmiseks korraks ka midagi

Anonüümne ütles ...

Taname huvitava blogi